Με πολύ πόνο παρακολουθούμε την αύξηση των ασθενών από το κορονοϊό, τόσον στη χώρα που διαμένουμε όσο και σε όλον τον κόσμο. Γι αυτό, σύμφωνα με τα μέτρα που έλαβαν οι αρμόδιες Αρχές, είμαστε υποχρεωμένοι να μη συγκεντρωνόμαστε σε ένα μέρος πολλοί μαζί και να επιδιώκουμε να μένουμε μέσα στο σπίτι.

Γι' αυτό και κατά τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα θα γίνονται στους Ιερούς Ναούς μας οι Ι. Ακολουθίες και οι Θ. Λειτουργίες κανονικά και σύμφωνα με το Τυπικό της Εκκλησίας, αλλά σεις θα τις παρακολουθείτε από το σπίτι σας μέσω ιντερνετ, όπως μέχρι τώρα.

https://instagram.com/antalya.orthodox?r=nametag

Προσευχόμαστε καθημερινά και παρακαλούμε και σεις να προσεύχεσθε με πίστη, με μετάνοια, με ειλικρίνεια, ώστε ο Θεός να μας αξιώσει να βγούμε από την δοκιμασία αυτή το γρηγορότερο δυνατό. Ευχόμαστε να διέλθετε όλοι την περίοδο της Μ. Εβδομάδας και του Πάσχα στην «κατ’ οίκον μας εκκλησία» με υγεία και με πνευματική ανάταση. Να νιώσουμε τα Πάθη του Χριστού μας, στην ψυχή μας και στην καρδιά μας. Να ζήσουμε τον πόνο Του και την αγωνία Του. Να νιώσουμε τη συντροφιά Του. Να τον παρακαλέσουμε, να μας δώσει υπομονή, να συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και να αισθανόμαστε συνεχώς την παρουσία Του στη ζωή μας.

(Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πισιδίας)

Πρόγραμμα

Τηλέφωνο για μεταφορά στην Εκκλησία +90(507)988-9565

Multimedia