Ο Σεβ.Μητροπολίτης Συληβρίας κ. Μάξιμος την Κυριακή 27η Δεκεμβρίου προέστη της Θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγ. Παύλου & Αγίου Αλυπίου στην Αττάλεια. Στο Κήρυγμά του επεσήμανε την ανάγκη της ενότητας των πιστών μεταξύ τους και με την Εκκλησία, χωρίς διάκριση εθνικότητας, αφού όλοι οι Ορθόδοξοι πιστοί είμαστε μέλη της Μιάς Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας

Μετά την Λειτουργία, οι ενορίτες επικοινώνησαν με τον Σεβασμιώτατο Μάξιμο, για να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους για θέματα της θρησκευτικής και πνευματικής ζωής. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Μάξιμος -μεταξύ άλλων-επισκέφθηκε την παλιά συνοικία των Όρθοδόξων μέσα στο κάστρο της Αττάλειας " Kaleici ", όπου σώζονται Ορθόδοξοι Ναοί, όπως ο ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, που τώρα είναι μουσείο, η Μεγάλη Παναγιά και άλλοι. Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Συληβρίας Μάξιμου στην Ιερά Μητρόπολη Πισιδίας πραγματοποιήθηκε με πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτη Πισιδίας κ.Σωτηρίου, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων.

Την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία, ο Σεβ. κ. Μάξιμος τέλεσε την 25η Δεκεμβρίου στον νεόδμητον Ναόν της Παναγίας Πισιδιώτισσας στην Αλάνια.

Πρόγραμμα

Τηλέφωνο για μεταφορά στην Εκκλησία +90(507)988-9565

Multimedia